2014. november 18., kedd

Üdvözlünk, ez egy babablog, ami más mint a többi


Babablogot sokan, sokféleképpen írnak. 

A Babavidék – Gyerekfalu blog más lesz

Jogos a kérdés, hogy miben különbözik majd a többitől.
Lássuk miben is!
Van egy szálloda, amelyik „igazán gyermekbarát”, hatalmas (4 hektáros) kertjében büszkén áll a színes szélforgó, a Kidsoasis védjegy.


 „A KidsOasis márkanév garantálja a családos utazók számára a professzionális kiszolgálást, biztonságot és maximális figyelmet. A KIDSOASIS szálláshelyek közé való bekerülés feltétele a családbarát, szívélyes és kellemes légkör biztosítása mellett egy terjedelmes kritériumrendszernek való megfelelés, melyet a helyszínen rendszeresen ellenőrzünk.”

Az Oxigén Hotel****Superior Noszvajon egy igazi Babavidék – Gyerekfalu, mert minden a gyerekekről szól, a gyerekekért van. Azt valljuk, hogy ha a gyerekeknek és szüleiknek minden adott ahhoz, hogy kellemesen érezzék magukat, akkor a szülők is kikapcsolódhatnak, pihenhetnek, tehát a nyaralás nem egy rémálom lesz, hanem olyan emlék, amit időről időre szeretnének újra átélni.
Ettől is más lesz ez a blog.
  • Ötleteket ad a családoknak programokhoz, játékokhoz.
  • Megkönnyíti a döntést a szálloda választásnál, ha egészen pici, vagy nagyobbacska gyerekkel tervezik az utazást.
  • Mesélünk Noszvajról, az ország legtisztább levegőjű településéről.
  • Virtuálisan, képekkel, filmekkel illusztrálva bejárjuk a szállodát, a hatalmas ősparkot.
  • Hetente visszatekintünk a programokra, rendezvényekre, hogy kedvet csináljunk mindenkinek ahhoz, hogy ellátogasson hozzánk.
Mesélnek majd gyerekek az élményekről, „megszólal” Páfrány az Oxigén Hotel**** Superior dinója, aki mindenhol ott van, mindent lát, mindent hall, és mindent el is mesél.


Bevezetőnek ennyi, hamarosan belevágunk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése