2014. november 26., szerda

Akár 6 hetesen is!

A hétvégén a méltán népszerű Fésűs Nelly művésznő lépett fel egy zenés beszélgetés keretében az Oxigén Hotel**** Superior-ban és magával hozta 6 hetes kislányát is.
A baba jóízűen aludt még akkor is, amikor Páfrány, szállodánk dinója vette karjaiba és állt vele fényképezőgépünk elé.




Nálunk a babák nagytöbbsége azért kicsit idősebb 6 hetesnél, de nem esünk kétségbe, ha ennyire pici vendégünk van. 

Mi kell egy babának? 

Az első és legfontosabb az anyukája, aztán az apukája. Legyen kényelmes, egészséges fekhelye, magyarul kiságya, pelenkázó, babakád, babakocsi, mert sétálni jó, és még pár olyan eszköz, felszerelés, amit nem feltétlenül használnak a szülők nap, mint nap, de előfordulhat, hogy szükség van rá.
A pihentető alváshoz rendelkezésre áll légzésfigyelő, így a szülők is nyugodtan alszanak. A legtöbb picinél előbb-utóbb szükség van orrszívóra, de semmi pánik, mert felkészültünk orrszívó porszívóval is.
Amikor babával, különösen pici babával tervez utazást a család, már a pakolás előtt hatalmas bőröndök jelennek meg lelki szemeik előtt, mert annyi minden kell a picinek, és fennáll a veszélye, hogy otthon felejtenek valamit.
Nálunk ez egyszerűen NEM GOND!
Még arra is gondoltunk, hogy babaápoló szerek is rendelkezésre álljanak.
Baba-mama szobáinkban megtalálható a cumisüveg melegítő, a sterilizáló, és a vízforraló.
Vendégeink azt mondják ismerőseiknek, barátaiknak, hogy elég, ha csak a gyereket viszed magaddal, minden mást az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa biztosít, hogy felhőtlenül szórakozzon, pihenjen a család.

Vendégkönyvünkbe Márti (Budapest) ezt írta:
"Igazi gyerek paradicsom!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése