2015. május 6., szerda

Nektek van otthon kertetek?

Egy kert nagyon jó dolog, bár a játszótér egyéb izgalmakat is tartogat a gyerkőcök számára.

Nálunk a kert olyan, mint egy játszótér.

Nem kell sokat menni, itt van helyben, viszont újabb és újabb ismeretségeket lehet kötni, mindig más társakkal lehet játszani és annyi minden van a kertünkben, hogy sok nap kell hozzá, hogy mindent rendesen kiélvezzenek a lurkók.

 
A legnagyobb sikere a kalandpályáknak van.Amikor ott kiügyeskedték magukat a srácok, akkor érdeklődve nézegetik az eredi tornapályánkat, ahol semmi sem kell az edzéshez, csupán a saját súlyunk.


Úgy is hívják, saját testsúlyos tornapálya. Aztán ott van a kresz bicikli park, ahol a kerékpár mellett kis autókkal is „közlekedhetnek” a gyerekek.


Amikor mindenki jól elfáradt, szívesen tornáztatják az agyukat, ezért is van kerti sakkpályánk, hogy akár egymással, akár szüleikkel, nagyszüleikkel játszanak egy sakkpartit.


Egyre népszerűbb a minigolf, így mi is építettünk a kertbe egy pályát, ahol önfeledt játék mellett lehet megtanulni, ennek az amúgy nem könnyű sportnak az alapjait.


…és van aki még nem fáradt el?
Sebaj! Ott az ugráló vár.
Néha a felnőttek már attól elfáradnak, hogy nézik a gyerekeket, ahogy játszanak, ugrálnak és bizony sokszor mondogatják egymásnak, hogy szinte nem is lehet lefárasztani a gyereket. Valóban nem könnyű, éppen ezért van nálunk annyi minden, hogy minden gyerek megtalálja a neki legjobban tetsző játékot, elfoglaltságot, hogy aztán délután (is) meg éjszaka igazán jól kialudják magukat, hogy másnap reggel újult erővel vessék bele magukat a kalandokba.

Ja, és mindeközben a mókusok figyelnek ám! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése