2015. január 20., kedd

Babák és gyerekek a szállodában

Mi lehet nyugis a kicsiknek? Otthon lenni a családtagokkal, naponta séta a játszótérre, boltba, vagy csak úgy, megszokott napirend, időnként egy kis vita a tesók között, vagy elmenni egy „idegen” helyre és ott lenni néhány napot?


 A kikapcsolódás, az új környezet mindenképp jótékony hatással van a kicsikre és nagyobbacskákra is, de valljuk be, időnként még a felnőtteknek is van gondjuk azzal, hogy egy új helyen nehezebben megy az elalvás, vagy akár a napi szükségletek elvégzése is. A babáknál is előfordulhat, hogy a megérkezést követően az első alvásnál gondok merülnek fel, éppen ezért gondoltuk azt szállodánk berendezésénél és felszerelésénél, hogy a kényelem az egyik legfontosabb.

Szállodánkba érkezve a gyerekek boldogan vetik bele magukat a hatalmas és már messziről is kényelmet sugárzó foteljeinkbe, míg a szülők a bejelentkezést intézik, majd a szobába érve azonnal szembetűnik, hogy egy igazi kis kuckó lesz a kicsik alvóhelye.
Amíg a gyerekek nem ismerik a betűket és számokat nehéz lehet a tájékozódás az idegen helyen, és kis pajtásaiknak sem tudják megmondani melyik szobában is laknak, de az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban ez sem gond, mert az ajtón a számok mellett, abban a magasságban, ahol a gyerekek számára is jól látható, állatfigurák vannak, megkönnyítve ezzel a kicsik dolgát. Aranyos, a gyerekek által kedvelt állatfigurákat választottunk és jó látni, mikor érkezéskor kicsi vendégeink boldogan kiáltanak fel, hogy a nyuszi, a kutya, esetleg a katicabogár, vagy a béka szoba az övék.


 A szoba elfoglalása a szülők számára egyenlő a kipakolással, de a gyerekek már a játékon, vagy a fürdésen törik a fejüket. Egy igazán gyerekbarát szállodában kell, hogy legyen gyerekmedence és nálunk ez annyira igaz, hogy nem csak hogy medence, hanem teljesen külön gyerek wellness várja a kicsi vendégeinket. Itt aztán minden adott ahhoz, hogy fürödjenek és játszanak is.

 
 

Folytatjuk...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése