2015. január 29., csütörtök

Ott tartottunk, hogy gyerek wellness…

A gyerekek általában imádják a vizet, szeretnek pancsolni, hangoskodni, akár még ugrálni is, de egy wellness szállodában lássuk be, zavarják a vendégeket, akik pihenni, ellazulni érkeznek. Sőt, ha igazán őszinték akarunk lenni, mások gyereke még azokat a szülőket is zavarhatja, akik amúgy szintén gyermekkel érkeztek. Nálunk az Oxigén Hotel****Superior Family& Spa-ban a wellness nagyon különleges és egyedi, mert a medence nem süllyesztett, hanem éppen ellenkezőleg, mint egy hatalmas kád, úgy emelkedik ki. Az úszómedence olyan érzést nyújt, mintha egy különleges erődben úsznánk, melynek kősziklaszerű oldalairól vízesést formázva hullik alá a kellemes sós, langyos úszó,- és fürdővíz.

Oxigén Hotel****Superior Family & Spa Noszvaj

 A wellnessben az elegancia és a visszafogottság érvényesül és ezt hangsúlyozzák a színek is, ami a szürke és árnyalatai, amit a pihenőágyak bordó színe élénkít.
Bár a gyerekek itt is biztosan jól éreznék magukat, de kicsit viccesen úgy fogalmaznánk meg, hogy nem babáknak való vidék, mert a kicsik inkább a színes világban érzik jól magukat, éppen ezért építettünk gyerek wellnesst kicsi vendégeinknek, ahol a gyerekek anya és apa nélkül, vagy velük együtt kacagva élvezhetik a vizet, kedvükre pancsolhatnak, s mindezt biztonságosan.

Oxigén Hotel****Superior Family & Spa Noszvaj

Bababoltunkban minden megtalálható, így rendelkezésre áll többek között úszópelenka és úszógumi is.
A gyerek wellnessben rengeteg játék várja a kicsiket és egy játszó pavilont is felépítettünk nekik. Van vízi hinta és számos más vízi játék.

Oxigén Hotel****Superior Family & Spa Noszvaj
Mint a nagyoknál itt is vannak élményelemek, de itt egyedileg állíthatóak, ahogy a gyerkőcök szeretnék.

Oxigén Hotel****Superior Family & Spa Noszvaj



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése