2015. január 6., kedd

Itt az új év

Sok babánk volt az ünnepek alatt, mindegyik más és más, különböző igényekkel, de egy valamiben hasonlítottak egymásra, imádták a csillogást, a karácsonyi és a vidám szilveszteri hangulatot.
Általában azért a babák otthon töltik az ünnepeket, de ilyenkor a jól megszokott környezet is ünnepi díszbe öltözik és sokkal több minden történik, mint a dolgos hétköznapokon.

 ("ünnepi mosolyképek" fotójátékunkon résztvevő kép)

A szülők, különösen az anyukák nagyon profik abban, hogy elfoglalják az egészen kicsiket is. Mi is mindent megtettünk, hogy programjaink a picik, kicsik és nagyobbacskák igényeihez is igazodjanak.
Tenyérrel festeni, karácsonyi dekorációkat és ajándékokat készíteni a wellnessben igazán jó móka volt, hasonlóan a karácsonyra elkészült Bambino játszóházunkban is a közös játék.Most már nem csak a Dinó játszóház biztosít biztonságos, önfeledt játéklehetőséget a gyerekek számára, hanem a Bambino is.
Minek 2 játszóház egy szállodába? –merül fel a kérdés.
Nagyon prózai oka van. A Dinó játszóház a főépületen kívül található, így télen nem volt olyan könnyű kimenni oda a gyerkőcökkel, pláne, ha előtte a wellnessben pancsolt.
Most akár egy köntösben is el lehet szaladni a labdatengerig, amit a picik nagyon élveznek.
Van még valami, ami bár újdonság, de már most imádják a gyerekek.

Minden nap uzsonnát készítünk velük, nekik.Volt már pizza, muffin és a napokban lesz melegszendvics, gofri, sóssütemény, kókuszgolyó, stb.
A „mesehősök” hetén a 3-12 éveseknek sok programunk szól a mesékkel, a hősökkel kapcsolatban.
Készítünk majd mesehős hűtőmágnest és Merlin a varázsló pálcát és sisakot.
Lesz rajzverseny mesehősökkel és az is kiderül, egy ügyességi vetélkedő keretében, ki a legügyesebb szuperhős.
…és még sok más program is várja kicsi vendégeinket, melyet itt lehet megnézni!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése