2015. február 11., szerda

Ételek, babák, gyerekekA babák és a gyerekek általában szeretnek enni, de nem mindegy hogy adjuk eléjük az ételt. Nálunk a szállodában úgy tálalunk kicsi vendégeinknek, hogy kedvük legyen falatozni.Mitől gyerekbarát egy étterem?

Attól, hogy mindenben gondolunk a gyerekekre is, hiszen az ő jóllakottságuk számunkra legalább olyan fontos, mint szüleik elégedettsége.

A kicsik imádják, hogy nem a felnőttek svédasztalánál kell ágaskodniuk, hogy lássanak is valamit a finomságokból, hanem a számukra kialakított gyerek svédasztalnál válogathatnak kedvükre. Kicsit nagyobbacskák nagyon ügyesen válogatják össze a reggelit, amivel aztán boldogan ülnek le az asztalokhoz.
Nem hiányozhat étlapunkról és a svédasztal kínálatából sem a tejbegríz, bundás kenyér, spagetti és más egyéb, kifejezetten gyerekek által kedvelt étel.

Nagy sikere van a „Dinó figuráknak hasábburgonyával és ketchup-al”, valamint a „mosolygós burgonyának”, hogy csak két nagy kedvencet említsünk a gyermekétlapon szereplő ételek közül.


Dinó figurák hasábburgonyával és ketchup-al

mosolygós burgonya

Bambino éttermünket mostanában egészítettük ki a Bambino játszó kuckóval, ahol a labdatenger mellett sok érdekes, izgalmas játék várja a lurkókat.
10 éves korig minden gyermek a mi vendégünk és az OxigénHotel****Superior Family & Spa az első gyermek all inclusive magyarországi szálloda.

Szeretettel várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése