2015. március 2., hétfő

Télvégi hangulatok

Farsangolt mindenki? Akinek gyereke van, az biztosan. Nálunk is rengeteg gyerekprogram volt a farsang jegyében, mint például a jelmez- és kellék, lampion- és díszek- valamint maszkok készítése.
Szombaton farsangi busójárás címmel játékos formában ismerkedtek meg kicsi és felnőtt vendégeink szállodánk dolgozóival és a hotel életével. Mindenki nagyon élvezte, mert sok érdekes információt megtudhattak rólunk.
A farsang után mi már az igazi tavaszt várjuk, de amíg nem nagyon lehet a kertben játszani a picik és kicsik Bambino játszó kuckóban élvezhetik a játék örömeit és csak néhány szabályt kell betartaniuk, amit a házirend tartalmaz.


Nem szabad a kuckóba bemenni cipővel sem a gyerkőcöknek, se az őket kísérő, vagy velük együtt játszó felnőtteknek. Ennek mindenki örül, de különösen a csúszó-mászó kicsik szülei, mert így kicsi az esélye, hogy a higiéniával probléma legyen.
Az is teljesen egyértelmű, hogy csak zokniban lehet itt tartózkodni.
Nagyon fontos szabály, hogy a játszóház területén nem szabad rágógumizni, enni, inni és ezeket be sem lehet vinni. Ennek több oka is van. Egyrészt a rágógumi akár veszélyes is lehet egy kicsinek, mert egy óvatlan mozdulat, egy esés és máris meglehet a baj, ha rágógumizik közben, másrészt senki sem szeretne ragacsos rágógumikkal találkozni a játékokon. Az ételek és italok kiborulhatnak, kilöttyenhetnek.


Szerepel a házirendben, hogy nem szabad üvegtárgyat bevinni, de ez eszébe sem jut senkinek, hiszen annyira balesetveszélyes, hogy még a gondolata sem merül fel senkiben, hogy bármilyen üveggel engedje be gyermekét a játékok közé.
Az is problémás eset, ha beteg gyermekkel érkezik meg valaki a szállodába, de ez előfordul, viszont a Bambino játszó kuckó adta élményekről le kell mondania, mert csak teljesen egészséges babák és gyermekek játszhatnak ott.
Vannak dolgok, amiért a szálloda nem tud felelősséget vállalni. Ilyen például a játékok nem rendeltetésszerű használata, illetve a játszóházban felügyelet nélkül hagyott értéktárgyak.
Bambino játszó kuckónk igazi kis boldog sziget a kicsiknek a többi 99 bababarát szolgáltatásunk pedig szüleiknek.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése