2015. március 20., péntek

Élmények garanciával

Minden nyaralás egy lutri, különösen ha kisgyerekkel indulunk mondjuk egy szállodába. Kevés kivételtől eltekintve a legtöbb szálloda valamilyen formában gyerekbarát. Szinte mindenhol rendelkezésre áll gyerekágy, pelenkázó, cumisüveg melegítő, gyerekjáték, esetleg gyerek játszósarok, ami megkönnyíti a szülők dolgát, esélyt ad arra, hogy a nyaralásuk, vagy a hétvégi kikapcsolódásuk tényleg pihenés is legyen és ne egy rémálom.
A gyerekbarát eszközök a szülőknek segítségek, de hol van szó a gyerekekről? A gyerekeket nem érdeklik ezek, ők jól akarják érezni magukat, játszani akarnak önfeledten, fel akarják fedezni azokat a dolgokat, amikkel eddig nem találkoztak.

 
Az Oxigén Hotel****Superior Family & Spa nem csak egy gyerekbarát szálloda, hanem egy igazi gyerekparadicsom abban az értelemben, hogy minden a gyerekekről szól, minden értük van, miközben a szülők is pihenhetnek, szórakozhatnak, kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek energiával.
Arról majd legközelebb, hogy mi is az a 100+1 gyerekbarát szolgáltatás, most inkább nézzük azt a teljesen jogosan felmerülő kérdést, hogy mi a garancia arra, hogy tényleg olyan jól fogják érezni magukat a gyerekek, mint ahogy azt mondjuk.
„Ha egy kisgyerek unatkozna, nem érezné jól magát a szállodában, nem lelné kedvét játékainkban, foglalkozásainkon azzal az egész család pihenésének befellegzik.”
Mi annyira biztosak vagyunk benne, hogy a kicsik és nagyobbacskák is jól érzik magukat nálunk, hogy garanciát vállalunk erre.
Ezért született meg szállodánk élménygaranciája.
Amennyiben 10 éves kor alatti gyermeke a megérkezésük napján jelzi, hogy nem érzi jól magát nálunk és inkább haza szeretnének menni, nincs más teendője mint jelezni a recepción.

Szeretettel várunk mindenkit! 

Nem csak a gyerekeknek, hanem az egészen kicsiknek is készülünk minden nap programokkal és arról is gondoskodunk, hogy a szülők se unatkozzanak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése