2015. március 12., csütörtök

Tavaszvárás, vagy már tavasz van?Az anyukák, apukák, pláne a nagyszülők úgy emlékeznek, hogy március 15-én már szinte minden évben kis kabátban lehetett lófrálni az utcán, most meg azon izgulunk, hogy ne essen hó, ne legyen hideg és a gyerekekkel kint lehessen tölteni az időt, ne bezárkózva a házba, lakásba.

Babavidéken a gyerekfaluban készülünk arra is, hogy nagyon jó idő lesz, de arra is, hogy zordabb időjárás mellett kell programokat kínálni felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Nemzeti ünnepünk hétvégéjének péntekjén készülnek huszárok és lovak meg nemzeti zászló is, amit a gyerekekkel közösen csinálunk meg. Minden ilyen foglalkozás nagyon jó kedvű és vidám, mert nem az a lényeg, hogy minden tökéletes legyen, hanem az, hogy együtt vagyunk, alkotunk, nevetünk, jól szórakozunk. Időnként Páfrány, szállodánk dinoja is bekukkant ezekre a foglalkozásokra. Ámulva nézi milyen ügyesek a gyerekek és tapsol, amikor elkészül egy-egy alkotás.

Páfrány mindent szeret. Boldogan találkozik a gyerekekkel a vacsoránál, sőt a mini discoban is együtt táncol kicsikkel és nagyobbacskákkal.Nem csak dinonk van ám, hanem rendszeresen bábelőadások is.

Mindig nagy siker az „Együgyű Misó” (03.14-én is lesz), ami egy zenés, tréfás játék, népmesei fordulatokkal a Babszem Jankó Gyermekszínház előadásában.Szóval, hogy tavasz van-e azt nem tudjuk, de nálunk a szállodában tavaszi hangulat van. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése