2015. szeptember 2., szerda

Ez volt a nyár 2015-ben


Ezen a nyáron igazi baba- és gyerekparadicsom volt szállodánk.

Minden olyan fejlesztést befejeztünk, amit elterveztünk és arról sem feledkeztünk meg, hogy olyan programokat kínáljunk vendégeinknek, ami izgalmas, és nem csak leköti a gyerekeket hanem jól is szórakoznak.
Tavasszal boldogan fotóztuk a kicsikkel együtt az előbújó virágokat és még egy szivárványt is sikerült lencsevégre kapnunk. 

Páfrány sok időt tölt a gyerekekkel, sétálgatott velük a szikrázó tavaszi napsütésben is.


A nyár elején nyílt meg Fröccs & Grill teraszunk, hogy amíg a kicsik játszanak, a szülők kedvükre fogyaszthassanak különleges italainkból.
Egész évben mindenki nagyon várja a „pizsipartikat”, ahol még animátoraink is gyerekek lesznek ismét és boldogan vesznek részt a párnacsatákban.


…és hogy kik szórakoztatták a kicsiket és nagyokat?
Járt nálunk a Madách színház sminkese Évi, aki nagyon sok indiános arcfestéssel örvendeztette meg a kicsiket.Az OkosOvisok program mindenki kedvence lett, csak úgy, mint a babúszás, a kerekecske gombocska és a Csiri-biri babatorna programunk minden hónapban.
Többször forgatott nálunk a Babavilág műsor, és járt nálunk a Babszemjankó színház és a Málna zenekar is.Közkedvelt művészek is jártak nálunk. Többek között Détár Enikő, Farkasházi Réka, Kamarás Iván, Szajlai Szabolcs és Szulák Andrea, valamint Pikali Gerda Rékasi Károllyal, hogy csak néhány művészt említsünk.


Lassan itt az ősz, vége a kánikulának, de a jobbnál jobb programok folytatódnak.
Szeretettel vár az Oxigén Hotel Family & Spa!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése